Poul krebs asfalt kæreste til at komme

poul krebs asfalt kæreste til at komme

Første single fra Poul Krebs -Albummet " Asfalt " Forudbestil album her: serverdatahosting.eu poulkrebs Asfalt ude Mangler: kæreste. Poul Krebs og hans kone, koreograf Ulla Krebs Bille, har overnattet hos en Da de kommer frem, køber de noget badetøj og lidt ekstra undertøj og Albummet, han lige har indspillet, hedder ” Asfalt ”, og det er lidt af en drøm. Hvis Du Ser Min KærestePoul Krebs • Fri Som Et Forår. 9. Kommer nok hjemNikolaj og Piloterne • Jimmy & Vicky Henry From Poul Krebs • Asfalt.

Videos

Hvorfor hedder albummet Asfalt? Poul Krebs fortæller råt og usentimentalt på sin nye cd " Asfalt " om et langt liv Sensationer" gjorde os alle sammen til en slags fælles kærester. Under interviewet fik vi Poul Krebs til at tage en selfie. os har brug for en kæreste '-sangeren stævne i anledningen af hans nye album ' Asfalt '. Poul Krebs er blandt landets mest flittigt turnerende musikere. synger om kærester, og hvad det fører med sig af bumleture på livets landevej. Poul Krebs kommer på den måde vidt omkring på Asfalt, men ender som altid.

Poul krebs asfalt kæreste til at komme - Læs mere

Sådan er det bare! TBA - Bergen Vi har gjort hvad vi kunne for ikke at lefle for andre end os selv! Og endnu mere imponerende er det, at begge kunstnere stadig er på toppen og stadig er i stand til både at lave stærke albums og fylde spillestederne landet. Rudi Gard - Sør Fron, Roskilde Festival i Danmark, Down On The Farm i Norge, SXSW i USA og Midem i Cannes, Frankrig. Pigegruppen eyeQ har i november sangen BEAUTIFUL EYES skrevet af Krebs sammen med bassisten Lars Danielsson med på deres debutalbum - og da Idrætshøjskolen i Sønderborg beder om en nyskrevet sang til deres 50 års jubilæum ikvitterer Poul Krebs med den fine LAD Ældre kvinder dating pige STÅ LIDT PÅ STATIONEN.

Poul krebs asfalt kæreste til at komme - mon ikke

Der er også fuld damp på produktionen af koncert-CDer - et initiativ der er blevet taget rigtig godt imod blandt det tilstedeværende publikum. Succesen for Song Island i '97 kaldte naturligvis på en opfølger - og endnu flere musikere end året før, mødte op på Samsø i august, for både at skrive sammen og at give koncerter rundt omkring på øen. Den nye indspilning har fået titlen JOHNNY og har klart givet nyt liv til historien om den af jalousi desperate Johnny i garagen.

0 comments

Leave a Reply

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *